StopStats digitaliserer dine papirgange

Med digitalisering i produktionen får du mere præcis sporing – du er skarpere til at møde dine kunders krav

 

StopStats er medarbejderskabte data, som digitaliserer nuværende papirgange og unødvendige dobbeltregistreringer kan undgås. Digitalisering af virksomhedens papirgange sikrer en mere bred vidensdeling og realtime data i hele organisationen. Der er virkelig potentiale til store administrative besparelser med denne tilgang.

Hurtig og nem registrering sikrer bedre sporbarhed i produktionen

Især i fødevareindustrien er registrering af primær emballage og sekundære ingredienser ofte en stor udfordring. Det er et sted der ofte får afvigelser, når der er ekstern audit af virksomhedens kvalitetssystem. Da StopStats er udviklet med mulighed for scan/foto er det naturligt i processen at registrere emballager og ingredienser direkte på ordren i et system, som alle har adgang til.

Det essentielle er dataopsamling i produktionen, hvor disse registreringer bliver digitaliseret og samlet ét sted i processen, og selve registreringen kan gøres mere effektivt samtidig med at det giver en større grad af detaljer i sporbarheden, end mange virksomheder har i dag.

Dette betyder, at evt. tilbagekaldelser af produkter, både kan indsnævres til en mindre mængde varer, og problemet kan mere effektivt udredes, da data er tilgængelige digitalt og i realtime.

Optimering af produktionen har aldrig været lettere

Gratis demo af StopStats

StopStats er udviklet med fokus på optimering af virksomheders produktion ved hjælp af hurtig og præcis dataopsamling. Har du og din virksomhed brug for en mere dybdegående præsentation, bruger vi gerne 1-2 timer på at fortælle mere om hvordan StopStats kan bidrage til en mere effektiv dagligdag i produktionen.