Digitalisering

StopStats digitaliserer dine papirgange

Du får en mere præcis sporing – du er skarpere til at møde dine strikse kunders krav

StopStats er menneskeskabte data hvilket giver mulighed for digitalisering af nuværende papirgange og unødig dobbeltregistreringer kan undgås. Digitalisering af virksomhedens papirgange sikrer en mere bred vidensdeling og realtime data i hele organisationen. Der er potentiale til store administrative besparelser med denne løsning.

Digitalisering

Digitaliserer værdifuld viden og fjerner papirgange så virksomheden kan opnå administrative besparelser.

Opfylder dokumentationsbehov

Løse udfordringer med krav til dokumentation af forskellige krav til f.eks. dokumentation af hygiejne mm.

Udvidet sporbarhed

Løsningen håndterer udvidet sporbarhed af f.eks. ingredienser og emballage så evt. tilbagekaldelser forenkles.
home_app_smartphone2

Hurtig og nem registrering sikrer bedre sporbarhed

I fødevareindustrien er registrering af primær emballage og sekundære ingredienser ofte en stor udfordring. Det er et sted der ofte får afvigelser, når der er ekstern audit af virksomhedens kvalitetssystem. Da StopStats er udviklet med mulighed for scan/foto er det naturligt i processen at registrere emballager og ingredienser direkte på ordren i et system, som alle har adgang til.

Det essentielle er, at disse registreringer bliver samlet ét sted i processen, og selve registreringen kan gøres mere effektivt samtidig med at det giver en større grad af detaljer i sporbarheden, end mange virksomheder har i dag.

Dette betyder, at evt. tilbagekaldelser af produkter, både kan indsnævres til en mindre mængde varer, og problemet kan mere effektivt udredes, da data er tilgængelige digitalt og i realtime.