Dataopsamling i produktionen

Med StopStats løsningen og den lynhurtige implementering kan dine medarbejdere rapportere fra dagligdagen fra produktionslinjen. I skal ikke nøjes med formodninger og forudsætninger – men i stedet får I med dataopsamling adgang til klare fordele med det samme.

 

Bekæmp spild

Optimér processer

Præcisér sporing

Hæv din lønsomhed

Forbedr din planlægning

parallax background

Vi har gjort dataopsamling i produktionen let for jer, så det bliver nemt og overkommeligt, at opsamle værdifuld observation om virkeligheden i proceslinjen. Du har ofret millioner på udstyr og centralt software – med få midler kan du lægge menneskelig viden oveni. Vi garanterer hurtig tilbagebetaling og meget motiverede medarbejdere.

parallax background
 

Hvad er dataopsamling?

 

Opsamling af data


Som ordet indikerer, er dataopsamling ganske enkelt opsamling af data i produktionen. Dataopsamling i produktionen giver et værdifuldt indblik i din produktion så du kan tage de rigtige beslutninger ift. optimering af de forskellige processer.

Opdag flaskehalse


Med god dataopsamling i produktionen, kan du hurtigt opdage hvor du har flaskehalse og sørge for at tage hånd om disse. Forskellige afdelinger af produktionen er ofte afhængige af hinanden og ofte står én afdeling og venter på en anden afdeling. Dataopsamling kan fortælle dig hvor flaskehalsen ofte opstår.

Bedre udnyttelse af ressourcer


Formålet med dataopsamling i produktionen bør ikke nødvendigvis være, at der skal spares på medarbejderkronerne. Medarbejderne skal motiveres til at hjælpe med dataopsamling i produktionen og på den måde motiveres til at holde produktionen kørende.

 

Rigtigt beslutningsgrundlag


Dataopsamling i produktionen kan ikke forbedre din forretning alene. Den værdifulde data der opsamles af medarbejderne skal ses som et værktøj der kan anvendes til at tage den rigtige beslutning ift. forbedringerne.

Digitalisering


Alle data opsamles realtime i vores software og den gammeldags "dataopsamling" med prøvetagning og produktionsdata i gamle papirgange bliver digitaliseret. Det giver et større overblik, da alle data er tilgængelige i systemet.

 
 

Gratis og uforpligtende demo

Har du brug for en lidt mere dybdegående præsentation, bruger vi gerne en time eller to på at forklare mere om hvordan StopStats kan optimere netop din virksomheds produktion. Det kræver ingen forberedelse fra din side, så tag endelig kontakt og lad os tage en snak.


Gratis demo

Bekæmp spild i produktionen

Spild er et gennemgående tema hos næsten alle produktionsvirksomheder.

StopStats løser udfordringen omkring dataopsamling i produktion (også kendt som stopregistreringer) og skaber et værdifuldt beslutningsgrundlag hos produktionsvirksomheder ift. optimering. Gennem dataopsamling synliggør løsningen tabt produktionstid, som kan konverteres til fremtidigt potentiale.

Præcisér sporing med dataopsamling

I samarbejde med os definerer du i implementeringsfasen, hvilke dele af produktionen der skal køre dataopsamling. De overskuelige illustrationer giver dig præcise tal for produktionen og du kan ved hjælp af vores software, hurtigt danne dig et overblik over de forud definerede målepunkter.

Med dataopsamling på de dele af produktionen som du selv er med til at definere bliver sporingen præciseret ned til mindste detalje. StopStats er et oplagt værktøj til industri og fødevareproduktion - her kunne oplagte målepunkter være fødebånd, vægt, metaldetektor, etiketmaskine os. Med dataopsamling i produktionen, får du et præcist billede af hvor meget dit udstyr holder stille og dermed hvornår det kan svare sig at investere i nyt udstyr.

Hæv din lønsomhed

"I skal løbe noget hurtigere" er en typisk sætning man hører i produktionsvirksomheder. Det er ikke altid det kan lade sig gøre og det er bestemt ikke motiverende for medarbejderne.
Dataopsamling i produktionen skal ikke nødvendigvis hjælpe dig med at spare på lønkronerne, men derimod hjælpe dig til at finde de steder i produktionen der kan optimeres, så lønsomheden hæves og der kan køres mere produktion igennem på den samme tid.

Forbedr din planlægning

Stadig mange produktionsvirksomheder i industri og fødevareproduktion har ikke nogen former for dataopsamling. Nogle virksomheder har dataopsamling som foregår på gammeldags manér med kuglepen og hvidt papir. StopStats hjælper dig med direkte dataopsamling i produktionen, hvor alle data er realtime og dermed kan anvendes i administrationen med det samme. Dataopsamling hjælper med at planlægge din produktion meget mere effektivt.